top of page

Wil u een gazon maar geen zin om hem te onderhouden? Kies voor kunstgras.De opmars van kunstgras

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijk gazon? Bent u het beu om uw eigen tuin te maaien en te besproeien? Als u op zoek bent naar een gazon dat minder onderhoud vergt dan een traditioneel gazon, dan is kunstgras wellicht de oplossing die u zoekt. Kunstgras is een uitstekende onderhoudsvriendelijke keuze voor huiseigenaars die geen tijd of energie hebben om hun tuin te onderhouden. U hoeft het niet te maaien, uw kinderen kunnen er veilig op spelen en ook voor uw huisdieren is het de ideale oplossing.

Kunstgras heeft een lange weg afgelegd sinds het voor het eerst verscheen in de jaren 1960. Vandaag zijn er tal van verschillende stijlen en patronen beschikbaar, waarbij vele types geschikt zijn voor residentieel gebruik.

Er zijn vele voordelen waarom steeds meer mensen kiezen voor kunstgras:

Weinig onderhoud

Kunstgras hoeft niet gemaaid, bemest of besproeid te worden. Dit bespaart u tijd, geld en tuinafval.

Milieuvriendelijk

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw ecologische voetafdruk wanneer u kunstgras installeert, want het vereist geen bemesting of gebruik van pesticiden. De gebruikte beton is waterdoorlatend en heeft zo een drainerende werking.

Groen het hele jaar door

Kunstgras wordt niet aangetast door koude weersomstandigheden zoals sneeuw en ijs die natuurlijke grasvelden kunnen beschadigen. Kunstgras blijft het hele jaar door groen, terwijl natuurlijk gras bruin wordt in de wintermaanden.

Makkelijk toepasbaar & duurzaam

Kunstgras is gemaakt om er uit te zien als echt gras en gaat jaren mee. Het kan probleemloos worden geïnstalleerd over drainerende beton of een andere harde ondergrond. U kan het zelfs installeren in uw bloembedden!

Geen last van hooikoorts of allergie

Mensen met een graspollenallergie zijn dol op kunstgras omdat het geen pollen of stof produceert die bij sommige mensen allergische reacties kunnen oproepen.

Wenst u graag meer informatie over de aanleg van kunstgras in uw tuin? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij JV Afsluitingen en Tuinaanleg in Beringen.


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tips voor het najaarsonderhoud van de tuin

Na een lange en uitzonderlijk warme zomer is de herfst ondertussen alweer in het land en als tuineigenaar weet u dan al hoe laat het is. Het najaar is de ideale periode voor het uitvoeren van heel wat

コメント


bottom of page